5 modnih trendova za proleće 2022

5 modnih trendova za proleće 2022

Jarke boje, body positivity, kratke odevne kombinacije, šareni printovi, kao i raznolikosti u odevanju obeležavaju ovo proleće. U nastavku vam donosimo neke od trendova koji će biti pravi hit ovog proleća.

  • Pruge su se vratile! – Zašto basic look-ove ne bismo upotpunili čuvenim prugicama? Kada se na to dodaju rese, dolazimo do upečatljivog izgleda koji mami poglede! Uz jednostavne komade poput bele majice ili teksas komadima, prolazimo kroz vremeplov koji nas vodi do veselih 70-tih.
  • Žurka sve do jutra – Ko se nije uželeo ludih žurki? Dizajneri su spremni za letnje provode, te su nam predstavili čitav spektar glamuroznih, šljokičastih kreacija koje se njišu i vrte u ritmu disko kugle. Kristali, sjajne rese, mrežasti detalji, metalik odsjaj, visoke štikle… Sijajte i zasigurno ćete biti u centru pažnje!
  • Povratak 2000-ih – Ovog proleća smo kolektivno otputovali modnim vremeplovom, budući da je na snazi veliki povratak modnih trendova s početka 2000-ih. To znači da je vreme za kratke topove, niski struk, čoker ogrlice, lančiće oko struka, zvoncare, kargo pantalone… TikTok generacija, bez sumnje, rado će prigrliti ove komade po uzoru na poznate tinejdž zvezde.
  • Izazovno, a elegantno – Za sam kraj, tu je trend koji na najbolji način spaja sve prethodno pomenuto i unosi pravu ravnotežu između komada ženstvenog i muževnog kroja. Reč je o neodoljivom spoju oversize ravnog sakoa, poput onog koji smo pozajmili od dečka, i romantične ili izazovne suknje midi dužine. Pomerena klasika koja garantuje udobnost, ali i moćan efekat, naročito u kancelariji. Oversize sako je komad koji je dfinitivno neophodan svakom ormanu i pogodan za sve prilike.