5 predloga za kreativne novogodišnje poklone

5 predloga za kreativne novogodišnje poklone

Jedno od glavnih pitanja koje muči mnoge kada se približe praznici je čime obradovati bliske osobe u novogodišnjoj noći? Opcija je mnogo, zato je bitno da pažljivo oslušnete želje i trenutne potrebe osobe kojima poklon birate. Evo nekoliko zanimljivih ideja sa kojima gotovo da ne možete pogrešiti:

  • Putovanje/avionska karta do neke od željenih lokacija - prva i opcija koja uglavnom iziskuje najviše novca. Vaučer agencije ili karte mogu biti adresirani na jednu osobu ili dve. Najaktuelniji aranžmani u ovom period su boravci na planinama, u vidu produženog vikenda. To su najčešće udobne i tople brvnare i planinske kućice, sa kaminom. Ukoliko se dobro raspitate i na vreme bukirate, ovaj poklon ne mora nužno mnogo koštati.
  • Bademantil, kao originalan poklon osobama koje cene komfor doma i ne odriču ga se lako. Ovaj odevni predmet sinonim je za udobnost, toplinu, bezbrižnost, okretanje sebi i opuštanje. Popularniji su među ženama, ali to ne znači da se muškarci ovakvih preferencija ne mogu jednako obradovati. Uz to možete dodati neke od setova za kupanje, maski za lice ili kozmetike koju voli osoba kojoj pravite ovakvo iznenađenje.
  • Novčanik je dobar izbor kako za žene tako i za muškarce. Opcija je mnogo, tako da ćete veličinu, boju, material i cenu birati tako da prilagodite osobi kojoj uzimate ali i vašem bužetu. Ovaj poklon može imati dobru simboliku koja poručuje želje za uspešnom godinom i dobrim zaradama.
  • Ukoliko je reč o osobi čiji su dani ispunjeni obavezama, koja mnogo radi, ali se bavi i hobijima i mnogim aktivnostima godišnji planer je odličan izbor. Možete ga upotpuniti proborom za pisanje, raznobojim olovkama i obeleživačima.

Svakako za koji god poklon se odlučite, nećete pogrešiti, jer nije bitno šta, već kome kupujete. Naravno, svaki poklon obogatite Wellness biskvitima i barovima.