Dočekajte jesen u trendi bojama!

Dočekajte jesen u trendi bojama!

Dok se priroda menja i šalje nam nove jesenje nijanse, vreme se kvari, postaje kišovito, tmurno i često sivo. Upravo to je sjajno vreme da joj date odgovor i zasijate u hit bojama ove jeseni. Ukoliko umete da iznesete vaše odevne kombinacije, sigurno je da će vam sve boje pristajati. Uz stajling odaberite i Wellness keks sa ukusom ananasa i jogurta, za dobar osećaj i tokom jeseni. Zato se nemojte bojati, već pogledajte naše predloge za trendi boje ove jeseni:

  • Maslinasto zelena – Sama pomisao na ovu boju budi osećaj elegancije i smirenosti. Maslinasto zelena je vrlo popularna i laka za kombinovanje tako da je možete nositi bez prevelikih muka. Poseban efekat može ostaviti u kombinaciji sa zelenim očima i crvenim tonovima kose.
  • Narandžasta – Boja koja vedri tmurne dane i savršeno stoji na još uvek preplanuo ten. Ukoliko se odlučite za komade ili detalje ove boje, sigurno je da će razbiti jesenju monotoniju.
  • Boja vina – Ova boja je idealna za bilo koju jesenju odevnu kombinaciju. Tamnija, ležerna i elegantna, slagaće se uz razne aksesoare i ostavljati dobar utisak.
  • Plava - Pored klasične i teget plave, u trendu je i nebo plava koja će osvežiti vaš izgled. Možete eksperimetisati sa ovim nijansama, od jednostavnijih do malo kompleksnijih kombinacija. Uz to naravno, mislite o plavim aksesoarima koji će biti veoma pristuni tokom ove jeseni.