Jesenji make-up trendovi

Jesenji make-up trendovi

Dolaze hladniji dani i niže temperature, što je dobra vest za sve one kojima je  vrućina sputavala makeup opcije. Više ne morate brinuti oko toga da li će se vaša sminka „istopiti“ pod visokim temperaturama, zato ispratite jesenje makeup lookove i narednih meseci  uživajte u eksperimentisanju. Evo ideja kako možete biti „u trendu“:

  • Šljokica nikad dosta - Ukoliko vam jarke senke za oči nisu dovoljno upečatljive, dodajte im i šljokice. Šljokice će postaju sastavni deo svakog makeup-a kako večernjih tako i onih preko dana. Sjajevi za usne i karmini sa šljokicama će dodatno osvežiti vaš izgled i pomoćiće vam da sijate.
  • Perlice i cirkoni - Samolepljive perlice, sitni cirkoni postaju novi trendy makeup aksesoar. Posebno su efektni kada se lepe na obrve, zatim u ugao kapaka, na vrh isrctanog ajlajnera. Ne postoje granice, zato pustite mašti na volju i zablistajte za narednu priliku uz pomoć ovih aksesora.
  • Duplo izvučen ajlajner – Ovaj način da se dodatno naglase oči postao je veliki trend izuzetno popularan širom sveta. Osveženje u načinu šminkanja privuklo je veliku pažnju, jer predstavlja nešto potpuno novo i drugačije. Dupli alajner zahteva neutralnu šminku na ostatku lica i samim tim možete istaći vaš besprekoran, zdrav i blistav ten.
  • Zapuštene obrve - Prirodne, pomalo zapuštene i razbarušene obrve postaju sve veći trend. Zato, možete zaboraviti na održavanje obrva u salonima uz pomoć voska i pincete. Uređujte ih sami tako što ćete ih samo začešljate na gore, a zatim olovkom u odgovarajućoj nijansi popuniti praznine.