Kako da izaberete model kupaćeg koji vam najviše pristaje?

Kako da izaberete model kupaćeg koji vam najviše pristaje?

Leto je skoro tu i vreme je da počnete da razmišljate o kupaćim kostimima. Sa toliko različitih stilova i modela koji su dostupni, pronalaženje savršenog kupaćeg kostima može biti težak zadatak. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da izaberete model kupaćeg kostima koji vam najbolje pristaje: 

·        Odredite svoj oblik tela - Prvi korak u pronalaženju savršenog kupaćeg kostima je da odredite svoj oblik tela. Da li ste ‘peščanik’ u obliku kruške, u obliku jabuke ili atletski tip? Poznavanje vašeg oblika tela pomoći će vam da identifikujete stilove kupaćih kostima koji će najbolje odgovarati vašoj figuri.

·        Identifikujte svoje problematične oblasti - Identifikujte delove svog tela koje vam je manje prijatno da pokazujete. Ako imate veće grudi, možda biste želeli da potražite kupaći kostim sa više podrške. Ako imate manje, možda biste želeli da razmislite o kupaćem kostimu sa postavom.

·        Odaberite stil koji naglašava vaše najbolje osobine - Kada upoznate oblik tela i identifikujete problematična područja, možete odabrati stil kupaćih kostima koji naglašava vaše najbolje osobine. Na primer, ako imate figuru peščanog sata, kupaći kostim sa visokim strukom može da istakne vaše obline.

·        Uzmite u obzir tkaninu - Tkanina vašeg kupaćeg kostima takođe može napraviti veliku razliku u tome kako vam on pristaje. Potražite kupaći kostim napravljen od visokokvalitetnih materijala koji su rastegljivi i pružaju podršku.

·        Ne zaboravite na udobnost - Konačno, ne zaboravite na udobnost. Želite da se osećate udobno i samopouzdano u svom kupaćem kostimu, pa se potrudite da isprobate različite veličine i stilove kako biste pronašli onaj koji će vam biti udoban i siguran. 

Prateći ove savete, možete pronaći model kupaćeg kostima koji vam najbolje stoji i čini da se osećate samouvereno i udobno tokom celog leta.