Kako da ukrasite Uskršnju trpezu?

Kako da ukrasite Uskršnju trpezu?

Uskrs je vreme za porodicu i prijatelje, a ima li boljeg načina da se to vreme iskoristi za postavljanje prelepe uskršnje trpeze? Bilo da priređujete veliki ručak ili intimnu večeru, evo nekoliko saveta za ukrašavanje uskršnje trpeze: 

  • Počnite sa odabirom teme - Odaberite šemu boja ili temu za svoj sto, kao što su pastelne boje, prolećno cveće ili uskršnja jaja. Ovo će vam pomoći da stvorite jedinstven izgled koji povezuje sve zajedno.
  • Koristite stoljnjak - Može dodati teksturu i boju vašem stolu. Izaberite laganu tkaninu inspirisanu prolećem, kao što je lan ili pamuk, u pastelnim bojama ili sa cvetnim printom.
  • Uklopite posudje - Koristite iste tanjire, čaše i srebrni pribor da biste kreirali elegantno mesto za svakog gosta. Takođe, možete dodati čestitku sa imenom ili malu uskršnju dekoraciju, kao što je mini jaje ili zeka, na svakom mestu.
  • Dodajte središnji deo - Središnji deo može biti najlepši deo vašeg uskršnjeg stola. Možete koristiti sveže cveće, kao što su lale ili narcisi, u vazi, ili napraviti središnji deo koristeći uskršnja jaja, sveće ili kombinaciju oba.
  • Koristite uskršnje ukrase - Uskršnje dekoracije kao što su uskršnje korpe, zečevi, pilići i jaja mogu se postaviti po celom stolu da upotpune prazničnu atmosferu.
  • Upalite sveće - Sveće daju toplinu i ambijent vašem stolu. Koristite sveće na temu Uskrsa, kao što su one u obliku zečića ili jaja, ili izaberite sveće u pastelnim bojama koje odgovaraju vašoj odabranoj temi. 

Prateći ove savete, možete napraviti prelepu uskršnju trpezu koja će impresionirati vaše goste i učiniti vašu proslavu još posebnijom. Naravno, na kraju ručka, poslužite goste Wellness keksom sa ukusom kakaa i maline. Srećan Uskrs!