Kako osvežiti svoj jesenji look?

Kako osvežiti svoj jesenji look?

Da li vam se dešava da tokom hladnijih meseci vaš stil zapada u zimsku monotoniju? Vreme je hladnije, kao da i vaš ormar postaje tamniji i tmurniji. Da li vas zanima kako na jednostavan način možete razvedriti jesenje dane? Evo nekoliko saveta kako da izgledate atraktivno tokom cele godine:

  • Nosite košulju na francuski način - Svoju omiljenu košulju sada možete nositi na drugačiji način: prednji deo upašete u suknju, pantalone ili džins sa jedne strane, a drugu stranu pustite da ravno pada. Dobre minđuše, prstenje i torba mogu samo dodatno upotpuniti ovu kreaciju.
  • Što više nakita - Aksesoari su izuzetno popularni i moderni ove sezone. Minđuše, ogrlice, prstenje, efektni satovi – trudite se da ih iskorsitite sa pravom merom i prlagodite svom outfitu. Ukoliko to uspete, sigurno je da će vaš svakodnevni izgled učiniti atraktivnijim.
  • Casual, a ipak dopadljivo - Bluze sa otvorenim leđima su i ove jeseni jedan od najsuptilnijih komada koji privlače pažnju. One će i vaš najednostavniji outfit osvežiti i dati mu taj upečatljiv efekat. Odlično će pristajati i uz jednostavan plavi dzins i bele patike.
  • Retro kragne – Krupne kragne polukružnog oblika su se vratile na scenu! Najjednostavnija bela košulja sa ovim oblikom kragne može izgledati veoma upečatljivo. Kombinujte ih uz haljine na tregere ili duboke pantalone, sigurno je da će doći do izražaja i dati vam neki novi izgled.