Knjige koje morate poneti na plažu ovog leta

Knjige koje morate poneti na plažu ovog leta

Leto je savršeno vreme da se opustite i prepustite dobroj knjizi. Bez obzira da li se izležavate na plaži, uživate u pikniku u parku ili samo sedite na svojoj terasi, nema boljeg načina da provedete slobodno popodne nego uz dobru knjigu. Odabrali smo 5 knjiga za koje smo sigurni da su prave letnje knjige – uzbudljive, lako čitljive i opuštajuće. Ljubav, misterija ili avantura - na vama je da izaberete koji vam žanr najviše leži.

 

Evo naših 5 najboljih preporuka za ovo leto:

 

One Italian Summer (Rebecca Serle) - Moćan roman o transformacionoj ljubavi između majke i ćerke smešten na prelepoj obali Amalfija u Italiji, na svojevrsan način ukazuje na to kako nastavljamo dalje nakon gubitka i kako nas ljudi koje volimo nikada zaista ne napuštaju.

 

Beach Read¬ (Emily Henry) – Priča prati dvoje pisaca, koji su sušte suprotnosti, ali se oboje bore sa spisateljskom blokadom. U dogovoru da se probiju blokadu, oni pristaju da zamene žanrove, sa ciljem da završe svoje knjige i da se usput ne zaljube.

 

Harlem Sunset (Nekesa Afia) – Mistični triler prati život mlade Louise čiji će se život, u jednoj noći zabave i pića, okrenuti za 180 stepeni.

 

The Seaplane on Final Approach (Rebecca Rukeyser) – Radnja ovog psihološkog romana odvija se na avanturističkom ostrvu Aljaske. Određeni likovi ruše fasadu lepog ponašanja kako bi otkrili sve naše najdublje potrebe, želje i fantazije.

 

The Paper Palace (Miranda Covley Heller) – Priča o letu, tajnama, ljubavi i lažima smeštena je u kući na plaži i prati ženu čija se stara ljubav ponovo pojavila u njenom, tada već potpuno skladnom, životu.

 

Svi ljubitelji knjiga znaju da nas dobra knjiga može držati satima prikovanim za stolicu, zato pri ruci uvek držite vodu i neki od Wellness keksova kao što je Wellness Yes Protein Plus sa lešnicima.