Make up za novogodišnje veče

Make up za novogodišnje veče

Nova godina je vreme kada više pažnje posvećujemo svom izgledu, jer svaka žena želi da zablista na Božić i Novu godinu. 

 

Kada birate make up za novogodišnje veče, nemojte da se vodite modnim trendovima, već onim što vama stoji. Ukoliko niste navikle da se šminkate, nemojte se opterećivati ukoliko ne možete da izvedete komplikovani ajlajner ili look pun boja, to ne znači da svakako ne možete da uživate u novogodišnjoj šminci koja će naglasiti vašu prirodnu lepotu. Granice ne postoje, dokle god se vi osećate dobro!

 

Klasičan smokey je bezvremenski look koji praktično svaka dama obožava. Ništa lepše od tamnih očiju i nude usana, smokey look podjednako dobro ide sa večernjim haljinama kao i sa nekom malo drugačijom odevnom kombinacijom. Međutim, ukoliko želite da nešto promenite za Novu godinu, zamenite tradicionalnu crnu i sivu senku sa drugim veselijim bojama.

 

Karmin je najlakši i najjednostavniji način da ponesete nešto crveno u novogodišnjoj noći, naravno, ukoliko verujete da nošenje crvene boje u novogodišnjoj noći donosi sreću.

 

Međutim, za ovu priliku možete izabrati i druge vrste karmina koje će vašem licu dati mladalački izgled kao što su: smeđa, narandžasta ili ružičasta. Dok će, možda, ljubičasti karmin stvoriti osećaj misterije.

 

Bilo da se šminkate ili ne, nude look će učiniti da zablistate. Neke prilike, poput dočeka Nove godine kod kuće, ne zahtevaju komplikovanu i ekstravagantnu šminku. Stoga, naglasite prirodnu lepotu, koristeći neutralne boje i lagane akcente.