Različite ideje kako da provedete doček Nove godine

Različite ideje kako da provedete doček Nove godine

“Kakvi su vaši planovi za Novu godinu?” postaje najpopularnije pitanje već od kraja jeseni. Neki pridaju veliki značaj ispraćanju stare i dočeku Nove godine, dok drugi žele to veče provesti u miru, gotovo kao i svako drugo. Kakvi su vaši planovi? Evo nekoliko predloga koji mogu odgovarati različitim ukusima:

Ukoliko ste umorni od svakodnevice i potrebna vam je promena sredine, najbolji izbor je da negde odete na nekoliko dana. Ako se malo pozabavite istraživanjem opcija, možete naći ponude koje su veoma povoljne ali i one ekskluzivnije – do udaljenijih predela. Skijanje je takođe odlična opcija za ovo doba godine, ili iznajmljivanje kolibe u planini, uz uživanje u prirodi, šetnji i odmaranju.

Za one kojima je potrebno vreme sa porodicom u toploj, kućnoj atmosferi, mogu pozvati najbliže članove porodice i naprvati novogodišnju večeru. Uz to, mogu se organizovati neke društvene igre, “secret santa” i slično. Ovo vam može pomoći da se dodatno zbližite ali i zabavite na nešto drugačiji način.

Želite intimu sa vašim partnerom i mirno veče samo za vas? Ostanite kod kuće!  Uz romantičnu večeru, vino, dobru muziku i film ova noć može biti za pamćenje. Obavezno se zasladite prelivenim Wellness keksom i upotpunite atmosferu.

Za one koji vole glasnu muziku, gužvu i sve ostalo što ide uz žurke, imaju veli izbor. Veliki je raspon cena novogodišnjih prolsava u zavisnoti da li želite samo piće ili i hranu i koju vrstu muzike želite da slušate. Jedno je sigurno – ako okupiti provereno društvo, u dobrom raspoloženju ne može biti loše.