Stajling za novogodišnje veče

Stajling za novogodišnje veče

Novogodišnja noć je prilika da se pokažete u najboljem sjaju, da obučete kombinaciju koju čuvate za posebne prilike ili koju nikako da isprobate jer vam se uvek čini da je previše svečana da biste je nosili svakodnevno. Tu spadaju komplet odela, duge haljine prekrivene šljokicama, asimetrične i haljine jarkih boja, za tu noć, sve dolazi u obzir i ništa nije previše.

 

Možda ste čuli da ljudi kažu kako će ostatak godine zavisiti od toga kako je započnete, odnosno kako dočekate novogodišnje veče, a ako je verovati tome onda je vreme da krenemo da razmišljamo o proslavi, a i samoj odevnoj kombinaciji.

 

Podelićemo sa vama par ideja koje možete da razmotrite za više različitih stilova:

 

  • Klasični stil - Mala crna haljina je uvek pravi izbor, a možete je upotpuniti sjajnim kajišem, crvenim štiklama i ružom za usne i vaša kombinacija će odisati holivudskim glamurom.

 

  • Moderan stil - Imate priliku da eksperimentišete kako sa odećom tako i sa aksesoarima. Kako na ovo veče treba da zablistate, haljina prekrivena šljokicama će učiniti to za vas, a pošto će ona biti akcenat vaše kombinacije, možete dodati i malo boje uz to kao na primer roze štikle od antilopa i roze ruž uz razbarušenu talasastu kosu.

 

  • Boho stil - Možda predstavlja nešto opušteniji stil, ali ne znači da se ne može savršeno stilizovati za proslavu Nove godine. Sjajno će se uklopiti tamnija lepršava duga haljina, koju možete da upotpunite dugom zlatnom ogrlicom ili nizom sjajnih narukvica.

 

U zavisnosti od toga kakav je vaš lični stil, gledajte da takva bude i vaša elegantna kombinacija, naravno uvek možete isprobati i neke nove stvari i stilove, možda će to značiti da će vam i godina biti puna lepih promena, ali imajte na umu da šta god nosili treba da vam bude udobno i da se pre svega osećate prijatno u tome.