Top 5 prolećnih parfema

Top 5 prolećnih parfema

Kako se vazduh zagreva i cveće počinje da cveta, vreme je da zimske parfeme odložite do sledeće sezone i odlučite se za nešto sveže i okrepljujuće. Proleće je savršeno vreme za eksperimentisanje sa novim mirisima. Bez obzira na to da li više volite nešto lagano i prozračno ili smelo i cvetno, postoji parfem koji je savršen za vas. U ovom tekstu ćemo vam otkriti neke od najboljih prolećnih parfema na tržištu, kako biste pronašli svoj savršeni miris za ovu sezonu. Spremite se da se osećate osveženo i podmlađeno uz ove prolećne mirise!

  • Marc Jacobs Daisy - Ovaj klasični miris je omiljen među mnogim ženama i savršen je za proleće. Sa notama ljubičice, jasmina i jagode, ovaj miris je lagan i svež. Uz njega se odlično slaže Wellness keks preliven jogurtom i ukusom crvenog voća.
  • Jo Malone Peony & Blush Suede Cologne - Odličan izbor za one koji vole cvetne mirise. Sa kombinacijom božura, ruže i semiša, ovaj parfem je i ženstven i sofisticiran.
  • Chanel Chance Eau Tendre - Mekša i delikatnija verzija originalnog Chance parfema. Sa notama grejpfruta, dunje i jasmina, ovaj miris je savršen za one koji žele nešto lagano i osvežavajuće.
  • Tom Ford Soleil Blanc - Ovaj miris je savršen za one koji žele nešto malo egzotičnije za proleće. Sa notama bergamota, kardamona i ilang-ilanga, ima toplu tropsku notu koja je savršena za sunčane prolećne dane.
  • Aerin Hibiscus Palm - Inspirisan bujnim tropskim baštama Kariba i savršen je za proleće. Sa notama hibiskusa, kokosa i frangipanija, ovaj miris je i cvetan i egzotičan, što ga čini savršenim za one koji žele da malo promene stvari.