Vlakna – riznica vitalnog organizma

Vlakna – riznica vitalnog organizma

Vlakna su vrsta hranljivih materija koje se nalaze u biljnoj hrani. Ova hranljiva materija se može naći u voću, povrću, žitaricama, orašastim plodovima, semenkama, mahunarkama, a sada i u Wellness Yes Fiber High keksu!

 

Najbolji način da se unesu vlakna u ishranu je kroz raznovrsnu konzumaciju različitih vrsta biljne hrane. Preporučena dnevna količina unosa vlakana za odrasle osobe je 25-30 grama dnevno. Od preporučene doze 8,6g brzo možete uneti sa samo 100g proizvoda. Wellness Yes Fiber High keks obogaćen je vitaminom E, cinkom i selenom koji deluju kao moćan antioksidans I imaju pozitivan uticaj na sveopšte stanje organizma.

 

Wellness Yes Fiber High je idealna užina uz visok osećaj zadovoljstva.

 

A, s tim u vezi, evo nekoliko predloga kada je pravo vreme za Wellnes Yes Fiber High užinu:

 

 

  1. Pre ili nakon fizičke aktivnosti – Dolazeći topli dani idealno su vreme za fizičku aktivnost u prirodi. Bilo da se odlučite na park ili stazu u šumi, u toku predaha, Wellness užina je pravi izvor neophodne dodatne energije.
  2. Pauza na poslu – Posao može biti stresan, u tim trenucima kada uzimate predah za sebe od svih obaveza naš keks sa povišenim unosom biljnih vlakana je dobar izbor užine koji će obezbediti kvalitetan unos nutritivnih sastojaka I optimalan unos vlakana.
  3. Za vreme prolećne “generalke”. Topli prolećni dani su idealno vreme da odradite detoks organizma i povedete računa o ishrani. Dani na plaži sa šeširom na glavi su nikad bliži. Uz pravu ishranu I još bolji izbor užine poput Wellness Yes Fiber High keksa “beach body” je za par koraka bliži
  4. Napravite piknik – Sve što treba da uradite je da nađete savršenu lokaciju, spakujete omiljenu zdravu užinu i ono što vam preostaje je da uživate u laganom vetru i milujućim sunčevim zracima.
  5. Vikend road trip – Sunčani dani su uvek bili pravi izgovor za bekstvo iz grada. Spakujte omiljenu garderobu, I zajedno sa vašim partnerom iskoristite priliku za obilazak novih mesta na kojima do sada niste bili. A put će biti lakši I kraći uz Wellness užinu.

 

Zbog svega navedenog, za one koji vode računa o sebi i vole da se upuštaju u nove avanture, balansiranom I zdavom ishranom  posebno obratiti pažnju na naizgled sitne detalje koji kako vidimo I te kako doprinose sveobuhvatnom zdravom načinu života.

Uz nove Wellness proizvode možemo da uživamo u slatkom zadovoljstvu uz balansiran pristup ishrani.

Zato, odaberi Wellness i uživaj u putovanju ka zdravijem životu.